середа, 07 квітня 2010 16:14

Психопатка Джолі поводиться грубо з власними дітьми

 

Американський журнал In Touch Weekly опублікував інтерв"ю колишнього охоронця Анджеліни Джолі, який працював із зіркою в 2005 році, на початку її стосунків з Бредом Піттом.

Чоловік розповів про характер зірки страшні речі і назвав її "егоцентрічною психопаткою". За його словами Джолі лукава - на публіці вона грає роль щасливої багатодітної мами, а удома вона поводиться зі своїми чадами грубо і жорстоко.

"На мій погляд, вона егоцентрічний і все контролюючий фрік. У неї немає ні на що терпіння. Вона нічого не робить по доброті душевній. Вона справжня психопатка", - заявляє екс-охоронець зірки.

Чоловік розповів, що настрій Джолі міняється по сто разів на день і вона постійно пред"являє підвищені вимоги не тільки до співробітників охорони і прислуги, але і до свого коханого Бреда Пітта і навіть дітей, тоді як сам Пітт дуже терплячий і добродушний.

"Вона часто кричить і йде з дому. Вона може піти у своїх справах на декілька годин, кинувши Бреда одного займатися дітьми, - розповідає свідок цих сцен. - Вона карає мовчанням. Вона дуже жорстока з дітьми і у неї нетрадиційні методи виховання. Плач її власних дітей викликає у Анджеліни сміх".

Правда це чи ні, покаже час. Останнім часом актриса, яка знаходиться на зйомках в Італії, відкрито демонструє свою сімейну ідилію і любов до дітей. Тоді як мама працює, Бред, діти і няня чекають на неї в готелі, а після повернення, сімейство прогулюється по красивих вулицях і із задоволенням позує папараці.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Психопатка Джолі поводиться грубо з власними дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути