вівторок, 25 серпня 2009 13:23

Діти вважають Анджеліну Джолі святою

Діти вважають Анджеліну Джолі святою

Років десять тому вона вважалася однією з найбільш суперечливих дівчат в Голлівуді. Бульбашки з кров"ю, що висять на шиї, занадто пристрасні поцілунки на публіці та інші неординарні витівки принесли Анджеліні Джолі славу майже ідеальної enfant terrible. Але все це у далекому минулому. Зірка фільму "Лара Крофт - розкрадачка гробниць" сьогодні втілює зразкову матір багатодітного сімейства і вважається чи не флагманом добродійності в загальносвітовому масштабі. Більш того, на думку малюків, яким допомогла зірка, Анджеліна Джолі гідна канонізації.

За останні п"ять років відома актриса зробила масу добрих справ. Як посол доброї волі ООН Джолі неодноразово відвідувала гарячі точки планети, де проводила бесіди з біженцями і постраждалими в результаті військових дій. Також Джолі самостійно займається добродійністю. Зокрема, зірка узяла собі за правило перераховувати мільйонні гонорари, отримані за фото своїх малюків, до різних дитячих фондів.

Вже тільки за це Енджі гідна бути зарахована до лику святих, вважають діти з Намібії, яким актриса допомогла три роки тому.

Нагадаємо, в 2006 році дохід від продажу фото свого первістка Шайло Нувель (всього біля 4 мільйонів доларів) Джолі відправила на потреби декількох місцевих шкіл.

Зокрема, діти, які відвідують школу Оканімеква, що отримала 10 тисяч доларів, не можуть знайти слів, щоб висловити свою подяку актрисі, тому що її пожертвування допомогло купити їм велосипеди.

У публікації журналу Life & Style дівчинка-підліток Еміліана Шиконго говорить: "Вона (Джолі) - дуже особлива людина, і ми ніколи не забудемо її. Вона, напевно, свята". Дівчинка розповіла журналістами, що завдяки новому транспортному засобу вона витрачає на дорогу в школу на 90 хвилин менше, і тепер їй не доводиться виходити з дому о п"ятій ранку і повертатися затемна. З Еміліаною згодна більшість учнів школи. Всього адміністрації навчального закладу вдалося придбати для учнів 75 велосипедів, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Діти вважають Анджеліну Джолі святою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути