пʼятниця, 13 жовтня 2017 16:27

Дмитро Комаров врятував дівчину від самогубства
4

Дмитро Комаров
Фото: Прес-служба
Дмитро Комаров
Дмитро Комаров
Дмитро Комаров

У новому випуску проекту "Світ навиворіт. Японія" на "1+1" телеведучий Дмитро Комаров допоміг 27-річній дівчині Яйо, яка вже кілька разів намагалася вчинити самогубство, знову віднайти сенс життя.

Яйо вже знайома глядачам з першого випуску циклу програм про Японію. Тоді Дмитро зустрів її біля скелі, де вона повідомила про свої наміри звести рахунки з життям. У Яйо є чоловік, діти та улюблена робота, проте вона не бачила сенсу жити далі. Телеведучого глибоко вразила історія дівчини, і він запросив її у похід до вершини вулкану "Фудзіяма". Неймовірна краса "вершини богів" та доводи ведучого тревел-шоу допомогли переконати Яйо відмовитись від своїх намірів.

"Сходження на Фудзіяму було моєю мрією. Але я навіть уявити не міг, що випадкова зустріч з Яйо перетворить мрію на важливу місію, ціна якої – людське життя. Я спускався з гори та думав, що інколи просто поговоривши з людино, якій важко на душі, можна врятувати їй життя", - говорить Дмитро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталю Могилевську 3 місяці вмовляли повернутися у "Танці з зірками"

Дівчина подякувала Дмитру за похід та незабутні враження і пообіцяла, що більше не буде намагатися вчинити самогубство.

"Дякую тобі. Ти змінив мої думки та, напевно, все моє життя. Я ніколи не спілкувалась с жителями інших країн, а за ці два дні моє бачення світу повністю змінилося. Я зрозуміла, як вузько я дивилася на світ. А він значно ширший ніж мені здавалось. Дякую за це сходження. Я вже ніколи не буду жити як раніше", - сказала Яйо.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Комаров врятував дівчину від самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути