пʼятниця, 12 липня 2019 12:12

Дмитро Комаров вивалявся у сіні разом з молодою дружиною

Автор: прес-служба
  Пара розповіла, що вважає своє знайомство містичним
Пара розповіла, що вважає своє знайомство містичним

Ведучий програми "Світ навиворіт" 36-річний Дмитро Комаров разом з дружиною, телеведучою 21-річною Олександрою Кучеренко знялись у романтичній фотосесії, яку влаштували на заході сонця біля Київського моря. Для зйомки вони обрали ніжні образи – Саша білу сукню, а Дмитро – білу сорочку та шорти пісочного кольору.

В ексклюзивному інтерв'ю журналу Viva пара розповіла, що вважає своє знайомство містичним, адже вони мали всі шанси не зустрітися на конкурсі краси майже 2 роки тому.

"У нас все почалось трішки містично. Немов все йшло до того, щоб я став членом журі на конкурсі "Міс-Україна 2016". Я довго намагався відмовитися від участі: не люблю світські заходи. У мене дуже щільний графік, я завантажена людина. Відмовився, але організатори дуже просили. У підсумку вирішив піти назустріч і погодився", - зізнався Комаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов запропонував Осадчій завести ще дітей

За словами Олександри, вона теж спочатку не хотіла брати участь у змаганні.

Автор: прес-служба
  У інтерв’ю Дмитро розповів про медовий місяць на Мальдівах
У інтерв’ю Дмитро розповів про медовий місяць на Мальдівах

У інтерв'ю Дмитро розповів про медовий місяць на Мальдівах, як Олександра реагує на часті відрядження та про свою книгу "Світ навиворіт", яку продовжує писати.

"Саша перша, з ким я всім ділюся. Про те, як я мало не потонув, я не розповів навіть батькам, не хотів їх лякати. А після розмови з Сашею я швидко приходжу в себе. Замітки до майбутньої книги Саша теж читає перша. Коли їх зможуть побачити інші читачі, я поки сказати не можу - в моєму графіку зрідка виходить знаходити час для книги", - прокоментував Дмитро.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко обвінчались 15 червня в ізраїльському Єрусалимі. Пропозицію коханій ведучий зробив у гелікоптері під час польоту над Києвом.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Комаров вивалявся у сіні разом з молодою дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути