вівторок, 09 жовтня 2018 18:12

Для Олі Полякової в Палаці спорту будують тронний зал

Автор: прес-служба
  Концерт відбудеться 26 жовтня
Концерт відбудеться 26 жовтня

Для шоу Олі Полякової "Королева ночі" знадобиться 23 довгомірних вантажних автомобіля, щоб доставити в столичний Палац спорту все обладнання. Концерт відбудеться 26 жовтня.

Загальна вага сценічних конструкцій становить 245 тонн. Тільки для створення однієї конструкції використовувалося 12 тисяч дзеркальних деталей, а всього різних майданчиків буде дев'ять. На них Оля Полякова покаже шість різних сюжетних блоків. Для цього їй доведеться поміняти 11 образів.

Такі метаморфози, на думку постановника шоу Германа Ненова, допоможуть повністю розкрити багатогранний образ артистки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Олі Полякової прикрасила обкладинку журналу для дівчаток

"Я завжди мріяв створити шоу, яке стане полотном про артиста, - каже режисер. - Я спостерігаю за Олею не перший рік і зрозумів, що вона ідеально підійде для такої ролі - та, хто зможе вразити і здивувати. В кінці шоу глядач зможе скласти з усіх образів один цілісний портрет нашої Королеви, а сцена стане її тронним залом, в якому і пройде виступ".

Щоб реалізувати цю ідею, довелося залучити 680 осіб творчої групи.

Шанувальники, які не змогли потрапити на концерт або побачити його телеверсію, зможуть відвідати шоу в своїх містах. Київська "Королева ночі" стане першим виступом Олі Полякової у всеукраїнському турі, який відбудеться навесні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Для Олі Полякової в Палаці спорту будують тронний зал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути