Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2012 17:04

Діти Дженніфер Лопес допомагають співачці збирати гроші

Відома співачка Дженніфер Лопес показала своїх помітно підрослих дітей - близнюків Макса і Еммі.

43-річна зірка скористалася допомогою своїх чарівних дітей для того, щоб зібрати якомога більше коштів на благодійність. Макс і Еммі з'явилися в домашньому відео, яке Дженніфер розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook і на своєму офіційному сайті.

У відеоролику співачка звертається до своїх шанувальників із проханням пожертвувати трохи коштів в її благодійний фонд "Jennifer Lopez and the Lopez Family Foundation", який матеріально підтримує дитячу лікарню Лос-Анджелеса, а також допомагає жертвам урагану Сенді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес прислала Анні Сєдоковій подарунок

"Якщо кожен з вас пожертвує всього один долар, а в кращому випадку п'ять доларів, то ми зможемо зробити неможливе, - говорить Дженніфер. - Це буде найпрекраснішим подарунком на Різдво для всіх тих, хто так цього потребує! А як бонус - одному з тих, хто зробить пожертву, дістанеться ексклюзивний квиток на концерт і квиток до Пуерто-Ріко, де і відбудеться моє заключне шоу в рамках туру Dance Again World Tour".

Надихнути шанувальників на пожертвування погодилися і діти Лопес - Макс та Еммі також звернулися до шанувальників із проханням "робити подарунки"!

Зараз ви читаєте новину «Діти Дженніфер Лопес допомагають співачці збирати гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути