Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2012 14:41

Лорак з Бережною прийшли подивитись на знамениті сідниці Лопес
22

Фото: Фото "Main People"

У вівторок в столичному Палаці Спорту в рамках світового турне "Танці знову" виступила американська співачка 43-річна Дженніфер Лопес. Квитки на концерт коштували від 600 до 7900 грн. В залі був повний аншлаг. В найдорожчих рядах сиділи співачка Ані Лорак зі своєю кумою, депутаткою-регіоналкою Іриною Бережною та бізнесмен Володимир Самсоненко із дружиною, екс-"ВІА Грою" Сантою.

Концерт Дженніфер розпочала з годинним запізненням, вийшовши на сцену в тілесному блискучому комбінезоні. Співала й одночасно віталася з публікою — "привіт, Київ". Після другої пісні співачці почали нести букети квітів, здебільшого білих троянд та м'які іграшки.

"О Боже, всього так багато. Дякую вам, Україна. Іграшки я обов'язково заберу додому", - каже зі сцени і просить "айфон" в одного із гостей. Фотографує себе з квітами і віддає назад. Зал зривається бурхливими оплесками.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Діма Білан навчив Дженніфер Лопес цілуватися по-російськи

За півтори години концерту Лопес переодягнулася сім разів. Кілька разів виконувала танцювальні рухи попою, яку кілька років тому застрахувала на $1 млн.

Наприкінці виступу Дженніфер почала говорити з публікою. Запитувала, як вона себе почуває, чи їй все подобається, про що вони ще хочуть з нею поговорити.

"А як на вашій мові буде слово "любов", - запитує англійською і дає свій мікрофон в руки глядачки. Та каже: "Я тебе кохаю" і Лопес тричі повторює "Я тебе кокаю".

Після концерту в холі "Палацу Спорту" за 50 грн продають диски із автографом співачки, брелки та магніти із її зображенням. Футболки та майки коштують по 250.

Зараз ви читаєте новину «Лорак з Бережною прийшли подивитись на знамениті сідниці Лопес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути