середа, 15 серпня 2012 10:38

Дженніфер Лопес кидає свого молодого коханця через похід до гей-клубу

Дженніфер Лопес кидає свого молодого коханця через похід до гей-клубу
Артистка вирішила зробити паузу в їхніх стосунках Фото: wday.ru

Популярна латиноамериканська виконавиця і актриса Дженніфер Лопес помітно охолола до свого молодого коханого Каспера Смарта. Не додали вогню і фото папараці, які застукали бойфренда Лопес, коли той виходив з гей-клубу. Кажуть, артистка вирішила зробити паузу в їхніх стосунках.

Відома виконавиця Дженніфер Лопес, за повідомленнями зарубіжних ЗМІ, нарешті зняла рожеві окуляри і тверезо глянула на свої романтичні стосунки з юним коханцем з її підтанцьовки Каспером Смартом. Приводом до подібної звістки стали численні знімки папараці, які не втомлюються переслідувати одну з найбільш суперечливих пар шоу-бізнесу. На фотографіях зазвичай буквально сяюча від щастя Лопес помітно посерйознішала і вже не виглядає такою радісною в товаристві свого коханого.

Однак навіть не це головна причина припущення світських хронікерів про проблеми в парі. Деякий час тому папараці примудрилися застукати Каспера Смарта біля виходу з гей-клубу. Можна тільки уявити реакцію репортерів і самої Дженніфер. Щоправда, артистка віддала перевагу утриматися від коментарів, а сам Каспер зморозив справжню дурість, заявивши, що просто помилився дверима.

Кажуть, напруженості між Дженніфер і Каспером почалися вже давно, але лише фото біля настільки сумнівного закладу для зовні нормального хлопця стали серйозним приводом для Лопес всерйоз задуматися про їхні стосунки. І тепер, за повідомленнями закордонної преси, артистка вирішила взяти паузу і на деякий час розійтись зі Смартом. Нібито Дженніфер не подобається, що її молодий коханий, знаючи про її статус, ставить її в таке незручне становище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лопес судиться з водієм за 20 мільйонів доларів

Не додають романтики і постійно мусовані пресою чутки, що Каспер Смарт лише використовує Джен для піару. Проте обидва вважають за краще не коментувати подробиці свого особистого життя. Смарт старається для Лопес як може. Так, наприклад, нещодавно, коли артистка справляла свій день народження, танцюрист влаштував їй сюрприз, привізши із зав'язаними очима до яхти, де на співачку вже чекали гості та море подарунків. Тоді Дженніфер була по-справжньому щаслива, про що також свідчать знімки папараці.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес кидає свого молодого коханця через похід до гей-клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути