Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2012 13:18

Діма Білан навчив Дженніфер Лопес цілуватися по-російськи

Популярні виконавці Дженніфер Лопес і Діма Білан зустрілися за кулісами, де російський співак обдарував латиноамериканську красуню не тільки традиційною матрьошкою, але і пристрасними поцілунками. Свідком ніжностей двох артистів стала продюсер Яна Рудьковська.

Відзначимо, що тепла зустріч Дженніфер Лопес і Діми Білана відбулася під час концерту латиноамериканської співачки в рамках її гастрольного туру Dance Again. Артистка виступила у Санкт-Петербурзі напередодні. Цікаво, що на грандіозному шоу, яке так обіцяла Джей Ло, були присутні не тільки прості шанувальники таланту красуні Джен, але й знаменитості.

Так, на концерті світової знаменитості були помічені і російські зірки, такі як Діма Білан, його продюсер Яна Рудьковська з чоловіком, фігуристом Євгенієм Плющенком та інші. Після концерту Білан і Рудьковська відправилися за куліси, щоб поспілкуватися з Дженніфер Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодому коханцю Дженніфер Лопес за контрактом заборонено розповідати про неї

Зворушливу зустріч на телефон записала Яна Рудьковська, а Діма Білан розмістив відео в своєму мікроблозі. Російський виконавець подарував Дженніфер традиційну матрьошку і мило поспілкувався з виконавицею. Лопес ще не встигла переодягнутися. На відео чітко видно, що спекотна латиноамериканка невисокого зросту і одягнена в костюм такого кольору, наче він імітує голе тіло. При цьому концертне вбрання співачки блищить в кадрі безліччю кристалів. На голові Дженніфер художній безлад з її розкішного волосся. Завершує картину яскравий сценічний макіяж.

"Я тебя люблю", - заявив Діма Білан, намагаючись навчити Лопес вимовити цю фразу по-російськи. Уважно спостерігаючи за артикуляцією російського артиста, Дженніфер повторила за співаком ламаною російською. Коли Білан згідно закивав, даючи зрозуміти, що у неї вийшло, Джен зраділа як дівчинка і повторила зізнання в камеру.

Так само артистка звернулася в камеру з вдячністю за відвідування її концерту і вже було попрощалася з Біланом, поцілувавши його в обидві щоки, як несподівано уточнила (щоправда, англійською): "А по-російськи це скільки разів треба цілуватися, два чи три?" Білан відповів, що три. "О, ось бачите, я знала, я знала!" - обрадувано заявила латиноамериканська зірка. Побажавши один одному удачі, знаменитості розійшлись.

/media/video/466304/1_466304.mp4

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан навчив Дженніфер Лопес цілуватися по-російськи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути