понеділок, 08 жовтня 2012 13:04

Дженніфер Лопес та Джейсон Стетхем знялися в еротичній сцені в душі

Дженніфер Лопес та Джейсон Стетхем зіграли коханців у фільмі "Паркер". Під час сексуальних сцен в душі співачка і голлівудський актор занадто захопилися.

У новому фільмі співачка Дженніфер Лопес і актор Джейсон Стетхем зіграли закохану пару. Однак всі, хто працював на знімальному майданчику, не могли не відзначити, що під час постільних сцен зірки проявляли далеко не награну пристрасть. А поцілунки в душі і зовсім змусили задуматися, чи не спалахнула між Дженніфер і Джейсоном іскра. В цей час молодий коханець Лопес Каспер Смарт помітно нервував, спостерігаючи за подіями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес кидає свого молодого коханця через похід до гей-клубу

До речі, йому є через що нервувати. Голлівудські таблоїди у всю смакують чутки про те, що Дженніфер Лопес і Каспер Смарт знаходяться на межі розставання. Подейкують, що Джей Ло охолола до свого молодого коханця. Більш того, вона робила перерву у стосунках, щоб розібратися в собі.

Фільм "Паркер" розповідає історію злодія (Джейсон Стетхем), що живе за кодексом честі: він ніколи не краде у тих, хто має потребу в грошах. Одного разу доля зводить його з агентом з нерухомості (Дженніфер Лопес), якій належить зробити невелику крадіжку під його впливом. Як будуть розвиватися події після цього, ми зможемо побачити вже 12 жовтня 2012, оскільки саме на цю дату запланована прем'єра фільму.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес та Джейсон Стетхем знялися в еротичній сцені в душі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути