вівторок, 07 серпня 2012 14:38

Дженніфер Лопес охолола до свого молодого коханця

Дженніфер Лопес охолола до свого молодого коханця
Зірка хоче розібратися в собі Фото: hollywoodite.com

Голлівудські таблоїди у всю смакують чутки про те, що Дженніфер Лопес і Каспер Смарт знаходяться на межі розставання. Подейкують, що Джей Ло охолола до свого молодого коханця. Більш того, вона має намір зробити перерву у стосунках, щоб розібратися в собі.

Причиною називають компрометуючі знімки, на яких папараці зобразили Каспера Смарта, який заходив в стрип-клуб напередодні 43-річчя Дженніфер Лопес. Джерела, близькі до співачки, розповіли, що фотографії дуже її засмутили.

"Вона взяла час, щоб все обдумати. Вони все ще разом. Але фотографії потрясли її".

На свій захист Каспер каже, що просто помилився дверима і зайшов в той клуб випадково, а адвокати наполягають, що будь-які звинувачення на його адресу є ні чим іншим як наклепом.

"Дженніфер піклується про Каспера, - говорить джерело. - Звісно, вони дуже близькі. Але він не кохання всього її життя. Вона може жити і без нього. Якщо вона вирішить розійтись з ним, то буде в повному порядку. Їй просто потрібен час, щоб зрозуміти, чи вартий Каспер всіх цих проблем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марк Ентоні і молодий коханець Дженніфер Лопес обнялися на знак примирення

Нагадаємо, на наступний день після дня народження, на Дженніфер чекало безліч сюрпризів. Крім інтимних подарунків, про які поп-діва вирішила не розповідати пресі, Каспер подарував їй веселу вечірку на яхті. Так, хлопець привіз Джен до пірсу, попередньо зав'язавши їй очі. Співачку зустріли численні гості на яхті і тут же засипали компліментами і привітаннями.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес охолола до свого молодого коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути