вівторок, 02 серпня 2011 20:33

Діма Дікусар називав маму Ірини Білик тещею

Діма Дікусар називав маму Ірини Білик тещею

Стосунки офіційного чоловіка Андрія Оверчука і співачки Ірини Білик були для її мами чудом. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"В них було все, як треба, і офіційний шлюб, і вінчання. Як Іра мені казала, що він її прихильник, дуже любить її і вона його любить. А він дарував їй квіти, бігав, дзвонив. Але не витримав, що Іри вдома нема. Слабкий чоловік. Ми ж йому не казали: "Гляди дитину і міняй памперси". Гліба ми двох із другою бабусею доглядали, коли Ірочки не було. А в Андрія були всі привілеї. Не знаю, чого він захотів, кращого життя, чи гіршого, чи свободи. Просто не хотів сидіти сам, коли Іра працювала. Але хай Бог помагає тим, хто не зміг витримати такий жорсткий режим. Бо творчих людей ніколи нема вдома, а чоловіки ждать не люблять", - зазначила Анна Яковлівна.

Жінка навіть не помітила, як донька опинилася заміжньою.

"Це було чудом, бо я ще не розуміла розриву з Нікітіним, а тут з'явився Андрій і вже Ірочка вагітна. Це все було на моїх очах, але я не помітила, як все це трапилось. Як казка якась. Мабуть, Іра вже дуже сильно хотіла дитину", - зазначила мама зірки.

Ще один цивільний чоловік Ірини Білик, Діма Дікусар, перший із зятів, який назвав Анну Яковлівну тещею.

"На якомусь святкуванні, підняв бокал і каже: "П'ю за тещу". Я думаю: "Боже, чотири зяті було і четвертий перший мене тещею назвав". Діма був таким вже спокійним, що аж просто спокійним. А сам робив свої діла. Як кажуть "в спокійному болоті ж чорти водяться". Я не хочу про нього щось казати, бо дуже боляче. Ми його прийняли нормально, а він хай скаже сам за себе. Просто зі сторони чоловіків — це непорядок із якою вони думкою йдуть до таких зірок, як Іра. Чи за якимось розрахунком, чи що? Вони знають, що такі люди дуже багато працюють", - наголосила Анна Яковлівна.

Зараз ви читаєте новину «Діма Дікусар називав маму Ірини Білик тещею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути