Ексклюзиви
середа, 22 червня 2011 16:08

Ірина Білик подарувала мамі тур по Європі

Ірина Білик подарувала мамі тур по Європі

Сину Ірини Білик 20 червня виповнилося 12 років. Про це Gazeta.ua розповіла мама Ірини Білик Анна Яковлівна.

"Вчора в нашого Глібчика було день народження. 12 років виповнилося. Спочатку він із дітками посидів в ресторані "Ланчо", а потім ми з іншими бабусями і дідусями поїхали в Конча-Заспу. Накрили поляну, так гарно посиділи. Я йому подарувала ексклюзивну подушку із гречани. Замість пуху всередині шелуха з гречки. Вона способствує кровообігу, не викликає ніякої алергії. Глібу дуже сподобалось", - підкреслила бабуся.

Сама ж мама Ірина Білик подарувала сину багато подарунків.

"І новий диван купила, і стіл накрила, свято велике зробила. І всі колишні чоловіки дзвонили вітали його. Батько, Андрій Оверчук, подарував сину книжку про розвиток тіла і життя людини від самого дня народження. Цікава. Хотіла б і сама її прочитати", - підкреслила Анна Яковлівна.

Між тим самій мамі Іра дарує курортні поїздки.

"Найбільше мені сподобалася поїздка по Європу із Глібчиком. Ми п'ять країн побачили. Вона всі наші капризи виконувала б. Але ми з батьком дуже скромні люди", - наголосила жінка.

Між тим на днях народжень доньки в ресторані Анна Яковлівна не буває. "Ірочка нас запрошує, але ми вже в не тому возрасті, щоб ходити по таких шумних компаніях. Ми любимо тишу, спокій".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик подарувала мамі тур по Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути