четвер, 30 серпня 2012 13:29

Девід Бекхем зрадив дружину з оперною співачкою - ЗМІ

Девід Бекхем зрадив дружину з оперною співачкою - ЗМІ
Футболіст заперечує все Фото: aze.az

Відомого футболіста і британського світського лева Девіда Бекхема викрили у зраді. Йому приписали роман з оперною співачкою Кетрін Дженкінс. Дружина Бекхема Вікторія дуже переживає через галас, який миттєво піднявся в ЗМІ. Сам же Девід заперечує свій зв'язок зі співачкою.

У зарубіжних ЗМІ з'явилася інформація, яка буквально підірвала громадськість і, зокрема, уми численних шанувальників подружжя Бекхем. Повідомляється, що футболіст Девід Бекхем зрадив свою дружину і матір його чотирьох дітей Вікторії з оперною співачкою Кетрін Дженкінс. Однак коли ж саме сталася зрада і за яких обставин, не повідомляється.

Сама Дженкінс категорично спростувала інформацію про зв'язок з Девідом Бекхемом. "Ці чутки - неправда, що не робить їх менш болючими", - зізналася оперна співачка. Однак, коли галас розгорівся ще сильніше, вона ще раз повідомила: "Я прочитала знову жахливі чутки і хочу заявити, що у мене не було роману з Девідом Бекхемом. Ці чутки хворобливі і брехливі, і адвокати радять мені діяти. Я всього два рази зустрічалась з Девідом: один раз на Військовій церемонії нагородження в 2010-му і другий - у Вест-Енді в лютому 2012-го. Тоді ми були разом з друзями, що нормально для вечірнього виходу. Щоб бути ясною: ми з ним ніколи не заходили так далеко, як пишуть, і не призначали зустрічей".

Відзначимо, що подібні чутки дуже засмутили дружину Девіда Вікторію. Навіть незважаючи на те, що сам футболіст так само заперечує всіляку стосунки з Кетрін, місіс Бекхем болісно переживає цей скандал. "Девід розлючений, і особливо тому, що один з їхніх дітей в віці, коли подібні чутки можуть до нього дійти. Вікторія ж у відчаї", - заявив близький друг сім'ї. Щоб припинити потік інформації, подружжя ще частіше стало з'являтися разом і не дає коментарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Америці встановили три статуї Бекхема у спідньому

Між тим повідомляється, що джерелом чуток про зраду Бекхема стала сама Кетрін Дженкінс. Нібито саме після публічних спростувань про нібито її зв'язок з Девідом і піднялася нова хвиля чуток про горезвісну зраду. Відзначимо, що знаменитості бурхливо відреагували на цю інформацію. Так, співачка Лілі Аллен передражнила Кетрін і заявила, що між нею і чоловіком Бейонсе Джей-Зі немає ніякого роману. А численні прихильники Бекхемів буквально атакували електронну пошту Дженкінс з погрозами і вимогою припинити піаритися за рахунок Девіда та Вікторії.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем зрадив дружину з оперною співачкою - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути