Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2012 13:04

Вікторія Бекхем буде хрестити дочку в міні-копії сукні зі своєї колекції

Вікторія Бекхем буде хрестити дочку в міні-копії сукні зі своєї колекції
Знаменна дата припаде на перший день народження дівчинки Фото: thefashion.ru

Вікторія Бекхем та Девід Бекхем збираються хрестити свою дочку. Священний обряд зіркові батьки хочуть поєднати з першим днем народження маленької Харпер Севен. Так, відразу два свята сім'ї Бекхем відбудуться 10 липня цього року.

Підготовка до такого знаменного дня йде повним ходом. А найбільший акцент на святі дочки Девіда Бекхема і дизайнера Вікторії Бекхем робиться, звісно, на її вбранні. Так, Вікторія збирається пошити для Харпер міні-копію сукні зі своєї останньої колекції.

"Вікторія дуже щаслива: вона займається тим, що виходить у неї найкраще - планує заходи для сім'ї, - коментує джерело, близьке до зоряного сімейства. - Хрещення доньки є межею її мрій. Харпер буде в центрі уваги відразу двох подій: хрещення і свого першого дня народження".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочці Вікторії Бекхем пропонують роботу

Нагадаємо, Девід і Вікторія планували запросити стати хрещеними батьками і Гайді Клум з Сілом, і навіть принца Вільяма з Кейт Міддлтон. Тим не менш, свій вибір зупинили на давній подрузі сім'ї Єві Лонгорії.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем буде хрестити дочку в міні-копії сукні зі своєї колекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути