Ексклюзиви
понеділок, 24 жовтня 2011 12:10

Девід і Вікторія Бекхеми проявили ніжні почуття на футбольному полі
16

Незважаючи на напружені графіки роботи Девід і Вікторія Бекхеми знаходять час, щоб провести час зі своїми дітьми. Днями зоряне сімейство разом з новонародженою дочкою Харпер спостерігали, як їхні сини грають у футбол, пише The Daily Mail.

9-річний Ромео і 6-річний Крус були одягнені в червоні футболки "Лос-Анджелес Гелаксі", а 12-річний Бруклін одягнув синю футболку з номером свого батька, 23, на спині.

Видання зазначає, що щасливі батьки весь час обнімалися, з гордістю спостерігаючи за грою своїх синів. Девід однією рукою тримав доньку, а іншою обіймав дружину Вікторію.

36-річний Девід був одягнений в білу сорочку-поло, вільні джинси, з ланцюгом на поясі, і чорну шапочку. 37-річна Вікторія вбралася в чорний одяг. Свій образ знаменитість підкреслила модними чобітками з бахромою.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Син Девіда Бекхема вчиться кататися на серфі

Півзахисник "Лос-Анджелес Гелаксі" протягом всієї гри фотографував синів на камеру. Крім того Бекхем давав поради і активно підтримував своїх дітей.

Між тим, поки Ромео грав у футбол, Бруклін і Круз скористалися можливістю поняньчитися зі своєю молодшою сестрою. Старший з синів з гордістю катав Харпер Севен у візочку в супроводі матері та молодшого брата.

Зараз ви читаєте новину «Девід і Вікторія Бекхеми проявили ніжні почуття на футбольному полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути