вівторок, 06 вересня 2011 09:57

Вікторія Бекхем привчає свою 2-місячну дочку до зіркового життя
9

Харпер Севен Бекхем виповнилося всього лише 8 тижнів. Але Вікторія та Девід вже беруть її з собою в шопінг-моли і бутіки. У минулі вихідні Девід разом з малятком побував в дорогому магазині дитячого одягу Bonpoint, а потім Вікторія вирушила з нею і синами в шопінг-мол The Grove.

37-річна Вікторія виглядає стрункою і підтягнутою. Повернути форму після пологів в рекордно короткі терміни їй допомогла спеціальна дієта "П'ять долонь". У день вона з'їдає п'ять невеликих порцій, що вміщаються в жменю однієї руки. В раціон входять продукти, багаті на протеїни - копчена сьомга, суші з жовтоперим тунцем, омлет. Дієта дала чудові результати: Вікторія вже повернулася до свого звичайного нульового розміру.

Що стосується занять спортом, то цього разу все не так просто. Справа в тому, що Вікторія, яка навіть на пізніх термінах вагітності носила туфлі на високих підборах, серйозно пошкодила спину. У перші тижні після пологів вона страждала від сильного болю, викликаного зміщенням хребетного диску, і навіть не могла взяти на руки свою новонароджену доньку. Під час годування дівчинку тримав Девід.

Над колишньою учасницею групи Spice Girls працювала ціла команда мануальних терапевтів, з проблемою вдалося впоратися ... і Вікторія одразу ж знову стала на підбори! Втім, вона взуває туфлі на запаморочливих шпильках тільки тоді, коли знає, що їй не доведеться піднімати дитину: під час походу по шопінг-моллу у неї на ногах були скромні балетки.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем привчає свою 2-місячну дочку до зіркового життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути