вівторок, 12 липня 2011 12:02

Бекхеми назвали новонароджену дочку Севен

Бекхеми назвали новонароджену дочку Севен

Відомий англійський футболіст Девід Бекхем написав на своїй сторінці у Facebook, що вони з дружиною Вікторією вирішили назвати новонароджену дочку Харпер Севен.

Крім того, зірка світового футболу також написав, що і дитина, і мати почуваються добре після пологів, які пройшли за допомогою кесаревого розтину о 7.55 ранку за місцевим часом в лікарні Cedars Sinai в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, що у подружжя Бекхем у неділю народилася четверта дитина - перша дочка з вагою 3,46 кілограма.

Девід Бекхем повідомив за допомогою Facebook, що вони з дружиною і всіма дітьми дуже щасливі і чекають не дочекаються, коли Вікторія разом з Харпер Севен зможуть повернутися додому.

Знамениту пару вже привітали багато відомих людей, зокрема представники королівської родини - герцог та герцогиня Кембриджські, а також колишні колеги Вікторії Бекхем (раніше Адамс) - Мел Бі та Емма Бантон.

Молодші Бекхеми - брати Бруклін, Ромео і Круз теж раді появі на світ сестрички.

Тепер же багато ЗМІ обговорюють ім'я новонародженої - є припущення, що "Сім" - номер, під яким Девід Бекхем грав за "Манчестер Юнайтед" і збірну Англії, а Харпер може походити від назви модного журналу "Harper's Bazaar" або ж письменника Харпера Лі, який опублікував бестселер "Убити пересмішника".

У той же час близький друг знаменитої пари сказав: "Харпер - старо-англійське ім'я, яке завжди подобалося Вікторії. Сім - дуже щасливе число, і дитина народилася відразу після 7 години ранку, в сьомому місяці".

Зараз ви читаєте новину «Бекхеми назвали новонароджену дочку Севен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути