середа, 04 травня 2011 14:04

Подружжя Бекхемів показали поганий смак на весіллі принца Вільяма
6

Подружжя Бекхемів примудрилися двічі зганьбитися на королівському весіллі. Так, Вікторію засудили за занадто темне вбрання, яке не відповідало радісній події. Девід Бекхем же, виявляється, не знає, як правильно носити лицарський орден.

У Вестмінстерське абатство футболіст увійшов з орденом, котрий красувався на правій стороні грудей, хоча відомо, що носять його на лівій. Щоправда, в абатстві йому вказали на помилку, і спортсмен прикріпив нагороду як годиться. У цілому вбрання Бекхема виглядало теж трохи похмуро, так як одягнувся він під стать дружині. Втім, світла сорочка і краватка оживляли костюм і робили його більш святковим, ніж темний одяг Вікторії.

Для такої ікони стилю як Вікі головна світська подія року закінчилася справжнім модним провалом. І справа тут зовсім не в її "цікавому" стані. На весілля місіс Бекхем вбралася у сукню власної марки. На думку критиків, в її зовнішності всього було занадто багато: надто багато штучної засмаги на шкірі, дуже багато косметики на обличчі, надто високі підбори туфель від Крістіана Лубутена, занадто довге штучне листя на капелюшку. І, нарешті, занадто похмура сукня, що підходить скоріше для похорону, а не для весілля.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Бекхемів показали поганий смак на весіллі принца Вільяма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути