Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2012 07:58

В Америці встановили три статуї Бекхема у спідньому
5

Срібна статуя Бекхема була зведена в Нью-Йорку для просування нової лінії нижньої білизни H & M
Фото: Фото: dailymail.co.uk
Фотографії вже отримали тисячі «лайків» на сторінці зірки в Facebook
 Футболіст хизується своєю статурою і кількістю татуювань
"Я сподіваюся, що ви їх полюбите"

У трьох американських містах - Нью-Йорку, Лос-Анджелесі і Сан-Франциско встановлено статуї англійського футболіста Девіда Бекхема. Триметрові фігури спортсмена в нижній білизні представлені громадськості в рамках рекламної акції на підтримку нової колекції, підготовленою Бекхемом для однією зі шведських фірм.

До 31 серпня жителі та гості Нью-Йорка, Лос-Анджелеса і Сан-Франциско зможуть бачити металеві статуї на вулиці, після статуї будуть перенесені безпосередньо в магазини. За визнанням Бекхема, він "щасливий, що людям подобається його колекція", вперше запущена навесні поточного року і "користується неймовірним успіхом". "Моє завдання - продовжувати в тому ж дусі і створити бренд, який буде популярний ще дуже довго. Такі мої амбіції", - заявив 37-річний півзахисник, який виступає за "Лос-Анджелес Гелаксі".

Крім того, у особливо затятих шанувальників творінь Бекхема буде можливість отримати одну з міні-скульптур Бекхема в подарунок. Для цього H & M оголосив конкурс в соціальній мережі Instagram. Серед інших призів - пара боксерок David Beckham і сертифікат на $ 1 тис. на шопінг у магазинах H & M.

Нагадаємо, що 37-річний футболіст не лише створив колекцію білизни, але і виступив у ролі особи рекламної кампанії. Фотографії вийшли настільки відвертими, що діти Бекхема були дуже збентежені і не хотіли б, щоб тато знову брав участь в подібних зйомках. "Вони говорять:" О, Боже! Папа! Знову? Фотографії хороші, але всі хочуть бачити тебе в штанах! "", - поділився в одному з інтерв'ю Девід Бекхем.

Зараз ви читаєте новину «В Америці встановили три статуї Бекхема у спідньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути