Ексклюзиви
середа, 11 липня 2012 14:38

Дочка Вікторії та Девіда Бекхемів стала найстильнішою дитиною

Дочка Вікторії та Девіда Бекхемів стала найстильнішою дитиною
Дівчинці вже пропонують підписувати контракти Фото: runyweb.com

Відомий британський бренд My1stYears, який спеціалізується на незвичайних дитячих подарунках, вирішив скласти список найбільш стильних дівчат і хлопчиків.

Перше місце в рейтингу зайняла Харпер Севен, донька Девіда і Вікторії Бекхем. Маля ще толком не вміє говорити, а модні бренди вже пропонують її батькам мільйони - аби Харпер з'явилася в рекламі їхніх дитячих товарів.

Бренд, який організував рейтинг, написав листа Харпер (саме дівчинці, а не її батькам) з пропозицією про співпрацю - мамі з татом за згоду Харпер вони пообіцяли мільйон. Проте Девід і Вікторія відповідь так і не дали.

Всього на один відсоток від молодшої представниці клану Бекхемів "відстає" Холлі Роуз, дочка акторки та телеведучої Аманди Холден.

Третє місце експерти віддали Блу Айві, доньці музичної пари Бейонсе і Джей-Зі. Четверте місце в "стильному" рейтингу належить дочці ірландської вокалістки і солістки групи The Saturdays Уни Хілі. Незважаючи на важковимовне ім'я Аойіфе Белль, дівчинка "з молодих нігтів" викликає схвалення і навіть захоплення у модних критиків і простих перехожих.

Першим джентельменом в "модному" рейтингу став син Кортні Кардашьян - Мейсон Деш Дісік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем буде хрестити дочку в міні-копії сукні зі своєї колекції

Шосте місце дісталося вже Сурі Круз. Дівчинка зараз переживає непростий період в житті, пов'язаний з публічним розлученням батьків і оформленням опіки над нею.

Далі в рейтингу йде Астала, син телеведучої і фотомоделі Пічес Гельдоф.

Модель і телезірка Майлін Класс змогла прищепити гарний смак своїй маленькій дочці Аві - за це вона посіла восьме місце в рейтингу.

Дев'ятим серед маленьких модників став блондин Ітан - син співачки Денні Міноуг і племінник знаменитої Кайлі. А замикає зоряну десятку маленьких модників син футболіста Вейна Руні - Кай.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Вікторії та Девіда Бекхемів стала найстильнішою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути