Ексклюзиви
середа, 21 вересня 2011 18:44

Девід Бекхем готує дружині дорогий подарунок

Девід Бекхем готує дружині дорогий подарунок

Одним з потенційних покупців дорогоцінностей Елізабет Тейлор, які будуть продані на аукціоні Christie's, називається знаменитий футболіст Девід Бекхем.

Аукціон пройде в Нью-Йорку на початку грудня.

З чуток, спортсмен має намір придбати прикраси на суму близько 6 мільйонів доларів.

В оточенні знаменитої пари подейкують, що настільки розкішним презентом Бек хоче висловити подяку дружині за народження дочки Харпер Севен.

"Девід такий щасливий з того дня, як народилася Харпер, він відчуває себе закоханим знову і знову. І він хоче показати це найбільш вражаючим подарунком, яким можливо це зробити", - повідомляє джерело, близьке до пари.

В даний час колекція Тейлор здійснює навколосвітнє турне. Коштовності вже були представлені в Москві, на черзі Женева, Лондон, Париж, Гонконг. Гроші, зібрані на виставках, підуть до фонду Елізабет Тейлор по боротьбі зі СНІДом.

В експозиції представлено близько 20 прикрас, у тому числі знаменита каблучка з великим рубіном Van Cleef & Arpels (естімейт - 1-1,5 мільйона доларів) і "бабусин" гарнітур - сережки та кольє з головою лева, також від Van Cleef & Arpels ( естімейт сережок - 25-35 тисяч доларів, кольє - 120-180 тисяч доларів), прикраси від Tiffany & Co, Lorraine Schwartz.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем готує дружині дорогий подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути