четвер, 20 вересня 2012 14:19

Депутат Литвина має у своїй колекції годинник за $100 тисяч
5

Лідер фракції Литвина Ігор Шаров має у своїй годинниковій колекції годинник із турбійоном, що саме по собі свідчить про високу ціну механізму.

Про це пише фотограф "Комерсант-Україна" Влад Содель на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, повідомляє ТаблоID.

"Так от, трапляються чудові підтвердження того, що вибори таки сильно впливають на гардероб і аксесуари депутатів. Інакше, як можна виправдати той факт, що Шаров в цей понеділок був на погоджувальній у непримітних "Вашеронах", а три роки тому "блатував" у платиновому турбійоні від Бреге за 100000 баксів", - написав Содель.

Тож, 31-го серпня 2009-го року Ігор Шаров засвітив на руці Breguet Tourbillon Manual Wind 5357pt/12/9v6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народним депутатам за гроші українців куплять годинників на 400 тисяч гривень

На одному з інтернет-сайтів цей вишуканий годинник із турбійоном коштує понад $100 000. Нагадаємо, турбійон – це пристрій, який компенсує вплив гравітаційного поля Землі на точність ходу.

До слова, шість років тому такий самий "Бреге" мимоволі продемонстрував пресі депутат Партії регіонів Віталій Хомутиннік.

Нагадаємо, у понеділок на погоджувальній раді лідер "Народної Партії" Ігор Шаров з'явився у годиннику Vacheron Constantin Patrimony 81180/000P-9332 вартістю від 27 000 до 32 000 доларів.

Зараз ви читаєте новину «Депутат Литвина має у своїй колекції годинник за $100 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути