Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2012 16:03

Демі Мур виписали з наркологічної клініки

Демі Мур виписали з наркологічної клініки

Відома актриса Демі Мур, яка загриміла в кінці січня в елітну наркологічну клініку, виписалася із закладу.

Мабуть, лікування в реабілітаційному центрі Cirque Lounge, що знаходиться в штаті Юта, настільки гарне, що Демі Мур, яка потрапила туди місяць тому, вже виписалася і перебуває вдома. За деякою інформацією, актриса намагається не привертати уваги до своєї сильно схудлої персони і майже не з'являється на вулиці, вважаючи за краще проводити свою "відпустку" вдома з рідними.

Офіційний представник голлівудської знаменитості ніяк не прокоментував інформацію про виписку актриси. Тому точно невідомо, вилікувалася зірка фільму "Стриптиз" від своїх сумнівних пристрастей чи ні. Рідні артистки зберігають буквально гробове мовчання щодо її стану. Щоправда, з'явилася інформація, що хтось з оточення Демі зазначив, що Мур впевнено йде на поправку і почувається добре.

Нагадаємо, Демі Мур стала черговою, після актрис Єви Мендес, Ліндсі Лохан і інших, зоряною пацієнткою елітного реабілітаційного центру ще в кінці січня. Це досить закрите місце, що знаходиться далеко від міської інфраструктури. Там артистка, яка страждає від анорексії і пристрасті до лікарських препаратів, проходила курс лікування. Правила клініки виявилися настільки суворими, що Демі було навіть суворо заборонено дивитися на стрілку вагів. Мало того, артистці не дозволяли користуватися мобільним телефоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі рятують Демі Мур від анорексії

Взагалі-то, планувалося, що голлівудська актриса проведе в реабілітаційному центрі як мінімум 60 днів. Як повідомлялося, лікарі прикладали максимум зусиль, щоб пацієнти не фіксувалися на свій вазі, що може тільки погіршити їхній хиткий моральне стан, адже зважування проходять кожен день по кілька разів. Відомо, що Демі оточили такою турботою, що навіть виділили для неї окрему палату.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур виписали з наркологічної клініки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути