середа, 08 лютого 2012 16:57

Лікарі рятують Демі Мур від анорексії

Лікарі рятують Демі Мур від анорексії

Відома голлівудська актриса Демі Мур, на голову якої останнім часом звалилося багато бід, лягла в елітну наркологічну клініку, щоб поправити здоров'я. Артистці заборонили користуватися мобільним телефоном і дивитися на показання вагів.

Актриса Демі Мур стала черговою зоряною пацієнткою реабілітаційного центру Cirque Lounge, що знаходиться в штаті Юта. Раніше його клієнтками були актриси Єва Мендес, Ліндсі Лохан, Мері-Кейт Олсен та інші. Це досить закрите місце, що знаходиться далеко від міської інфраструктури. Там артистка, яка страждає від анорексії і пристрасті до лікарських препаратів, проходить курс лікування. Відомо, що Демі суворо заборонено дивитися на стрілку вагів.

"Це загальна практика в клініці - не показувати клієнтам, які страждають від проблем з харчуванням, шкалу вагів. Зважування відбуваються кожен день або навіть декілька разів на день, щоб переконатися, що пацієнти не продовжують худнути", - поділився співробітник клініки.

Лікарі прикладають максимум зусиль, щоб їхні пацієнти не фіксувалися на своїй вазі, що може тільки погіршити їхній хиткий моральний стан. До речі, зараз Мур важить всього 45 кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур лягла на лікування до наркоклініки

Працівник реабілітаційного центру розповів: "Демі не сварять, якщо вона недостатньо їсть. Її оточили турботою і намагаються, щоб вона почувалась в безпеці. Оскільки у неї ще й залежність від ліків, лікарі працюють і над цією проблемою". Відомо, що знаменитість проведе в клініці як мінімум 60 днів.

Справа в тому, що анорексія - серйозна хвороба, що вимагає довгого лікування. Пацієнт може відчути поліпшення в своєму стані через місяці три. Поки Демі Мур проживає в палаті одна, проте незабаром до неї можуть підселити іншого пацієнта. Актриса мало з ким спілкується, у неї навіть забрали мобільний телефон, щоб вона зайвий раз не нервувала.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі рятують Демі Мур від анорексії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути