Ексклюзиви
четвер, 26 січня 2012 12:38

Медики діагностували у Демі Мур анорексію та передозування "звеселяючим газом"

Медики діагностували у Демі Мур анорексію та передозування "звеселяючим газом"

Демі Мур вже кілька днів залишається під наглядом лікарів в одному з госпіталів Лос-Анджелеса. У понеділок ввечері актрису терміново госпіталізували через зловживання "невстановленою речовиною". Пізніше з'ясувалося, що причиною нападу у актриси стало передозування закисом азоту - "звеселяючим газом".

Проте медики також діагностували у Мур анорексію.

Закис азоту, якої надихалася Демі під час посиденьок з подругою, вважається досить нешкідливою речовиною. Його можна купити в США цілком легально і навіть без рецепту - в магазинах, в аптеках або через Інтернет. "Звеселяючий газ" - речовина без смаку і запаху, і, як повідомляє американський портал TMZ, вона дуже популярна серед людей, які шукають гострих відчуттів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур проводить багато часу в чоловічих компаніях

Як було встановлено, Демі надихалася через інгалятор. Вона вдихнула таку кількість "звеселяючого газу", що їй стало погано. За словами подруги, актриса була в стані напівнепритомності і з нею почалося щось на зразок епілептичного нападу. Малі концентрації закису азоту викликають почуття сп'яніння і легку сонливість. Він знімає тривогу, підвищує настрій, зменшує відчуття болю, призводить до стану ейфорії, що супроводжується сміхом і безладними рухами тіла, іноді - втратою свідомості.

Представник актриси поспішив запевнити журналістів, що вона не намагалася покінчити з собою. Мабуть, реакція на газ сталася через вкрай поганий фізичний стан зірки: сильне виснаження і стрес. Так само актриса брала відразу кілька запропонованих їй препаратів, які в сукупності з газом могли спровокувати напад.

Як розповіло джерело з оточення актриси журналу People, Демі давно зловживає різними препаратами, прописаними їй лікарями, і це, нібито, стало ще однією причиною розпаду її шлюбу з Ештоном Катчером.

"Ештон хотів уберегти її від неї самої, - говорить джерело, - І взяти все під контроль. А вона не хотіла".

За словами близьких, серйозні проблеми зі здоров'ям у Демі почалися відразу після її розладу з Катчером.

Зараз ви читаєте новину «Медики діагностували у Демі Мур анорексію та передозування "звеселяючим газом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути