Ексклюзиви
понеділок, 26 жовтня 2015 09:35

Децл пригадав з киянами пісні юності
49

Фото: Козюпа Ірина

Вчора в київському клубі Sentrum пройшов концерт репера Децла. Музикант відсвяткував 15 річчя з дня виходу свого першого альбому "Кто? Ты".

Після розігріву публіки командою "Убитые репом", на сцену вийшов сам Децл або як сьогодні себе називає Le Truk.

Замість широких штанів і кросівок, проста біла сорочка з футболкою, чорні вузькі джинси і консервативні туфлі, ніяких татуювань, замість них незмінні, вже вражаючі довжиною дреди нижче колін.

Він став одним з найуспішніших дебютантів в історії музики на просторах СНД і його перший альбом розлетівся небувалим тиражем в 2000-му. Задати запитання "Хто ти?" Децлу вчора прийшли сотні людей. Деякі хотіли подивитися на легенду хіп-хопу, а хтось побачити свого улюбленого музиканта. Кирило Толмацький сьогодні виконує музику в іншому руслі, ніж це було за часів його юності.

Більше космополітизму і свободи, а також гостросоціальні теми звучали зі сцени до залу, що скандував пісні Децла.

Вийшовши до глядачів, Децл спочатку розігрів їх веселим ді-джей сетом, а потім заходився "пригощати" відомими вже всім хітами: "Хто? Ти", "Лист", "Сльози".

"Сподіваюся у вас легалізують раніше, ніж у нас. У вас як-ніяк все- таки зміни", - говорить перед виконанням пісні "Легалайз" Децл.

Всі старі треки сьогодні Децл виконує по-своєму і його аранжування плавно готує глядача до звучання нових речей.

Після першої частини концерту, репер перейшов до свіжих треків, перемежовуючи їх танцювальним сетом на різних мовах. Тепер лірика звучить жорсткіше, відкинутий напускний фльор безтурботного життя, яким так грішать відомі репери у своїй творчості. На зміну цьому Кирило сміливо говорить на тему корупції, монополії і закликає до моральності. Він сміливо заявляє: "косо не смотри, спрячь свои понты в наше время что угодно может произойти", "смысл есть в танцах, смысла нет в глянце". "поколение куплю-продам идти по головам, пропаганда долбит по мозгам, лишь бы по-больше спал и не думал сам".

Завершив Децл концерт своєю багатьом знайомою піснею "Вечеринка". Музикант, а саме так іменує себе виконавець, дійсно зміг влаштувати свято киянам, нагадавши музику, яка для деяких стала саундтреком дитинства.

"Я хотів фото з Децлом в 14 років! А тепер мені 27", - заявив з радістю високий хлопець у черзі, намагаючись зробити фото з кумиром.

Зараз ви читаєте новину «Децл пригадав з киянами пісні юності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути