Ексклюзиви
середа, 19 січня 2011 10:54

Чоловікоподібна Кейт Мосс поцілувала транссексуала (ФОТО)

Кейт Мосс поцілувалася з моделлю-транссексуалом Леа Ті для обкладинки британського журналу LOVE.

Тоді як Ті зображує на фото жінку, Мосс втілює чоловічий образ. На ній шкіряна куртка, рукавички і мінімум макіяжу. Тема ж під фото говорить: This is hard core ("Це жорстко").

Чоловікоподібний образ Мосс нагадує про рекламу парфумів-унісекс Calvin Klein CK One, знятої в 90-і роки. Саме з цієї реклами почалася її кар'єра супермоделі.

Проте це не перший раз, коли відома модель публічно цілується з жінкою. У 2006 році на благодійному аукціоні для допомоги дітям палестинських біженців модель поцілувалася з 37-річною моделлю Джемімою Кан, за що отримала близько 100 тисяч доларів.

Висхідна модель-транссексуал Леа Ті стала відомою завдяки знайомству з креативним директором Givenchy Рікардо Тіши. А редактор журналу LOVE Кейт Гранд, вперше побачивши її, була вражена зовнішністю Ті та запросила знятися для нової обкладинки свого журналу.

"Я була біля басейну в готелі Copacabana Palace, коли побачила її вперше, - сказала редактор. - Спочатку я не зрозуміла, якої вона статі. На ній був купальник від Givenchy, і вона виглядала просто приголомшливо".

Леа, при народженні Леонардо Черезо, - син бразильського футболіста Тоніно Черецо - в даний час готується до завершальної операції зі зміни статі.

Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Чоловікоподібна Кейт Мосс поцілувала транссексуала (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути