Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2012 11:50

Чоловік Крістіни Орбакайте любить її без мейк-апу

Чоловік Крістіни Орбакайте любить її без мейк-апу
Співачка ніколи не робила пластичних операцій Фото: life-star.ru

Крістіні Орбакайте не просто поєднувати сцену, акторську кар'єру та материнство, повідомляє ТСН.

"Я намагаюся раціонально все планувати, розписувати", - розповіла вона в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Колись так само розписувала кожен свій день і її мати. Тепер Крістіна згадує це із болем в серці.

"Для мене мама була світлом у віконці, тому що я провела все дитинство, сумуючи за нею й для мене завжди була зустріч з нею як якесь свято. І досі це так і залишається, тому що роки йдуть, а в принципі нічого не змінюється", - підкреслила Орбакайте.

Гіркий досвід нечастих зустрічей з мамою аж ніяк не позначився на стосунках Крістіни з дітьми. Зірка зізналась, що у сімейному колі буває надто рідко.

"Тут був момент, коли раптом нарешті всі зібралися на дачі. Я кажу: "Дайте хоч всіх сфотографую, що всі разом нарешті зібралися", - поділилася співачка.

Сім років тому Орбакайте вийшла заміж. Стоматолог Михайло Зємцов став її першим офіційним чоловіком. З двома попередніми, співаком Володимиром Пресняковим та бізнесменом Русланом Байсаровим, вона жила у цивільних шлюбах. З останнім витримала непросту судову війну за сина Дениса.

Нині струнка білявка сміливо говорить про свій вік і щиро співчуває красуням, які намагаються помолодшати штучно. Крістіна пишається тим, що її чоловік найбільше любить, коли вона без мейк-апу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хочу напружувати маму підгузками і годуванням" - Крістіна Орбакайте

"Я прям дивуюсь, що є такі чоловіки, які прям самі приводять своїх дружин, щоб вони там робили собі губи, груди і так далі. Є чоловіки, які за природність. І слава Богу, що у мене так", - підкреслила вона.

Орбакайте присягається, що жодної пластичної операції в житті не робила і не збирається. 41 рік для неї — час пожинати плоди: тяжкої праці на сцені та непростих стосунків із чоловіками.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Крістіни Орбакайте любить її без мейк-апу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути