понеділок, 10 вересня 2012 14:03

"Не хочу напружувати маму підгузками і годуванням" - Крістіна Орбакайте

"Не хочу напружувати маму підгузками і годуванням" - Крістіна Орбакайте
Співачка не буде народжувати четверту дитину Фото: axashka.com

Крістіна Орбакайте не боїться залишати свою новонароджену дочку Клавдію на свою матір Аллу Пугачову на скільки завгодно часу. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Але звичайно ж все одно потрібні помічники. Вона ж не доглядальниця. Вона чудово розмовляє, вона любить спілкуватися з онуками, проводити бесіди, спостерігати. Щоб їй було цікаво. Тож я не хочу її зайвий раз напружувати підгузками і годуванням", - зізналася Орбакайте.

Співачка також розповіла, що не привезла свою дочку на "Крим мюзік фест", тому що з Америки до Москви приїхали батьки її чоловіка Михайла Земцова, яким хочеться поспілкуватися з онукою.

"Їм звичайно ж хочеться провести з нею час, вони сумують. Не хочеться мені зайвий раз дитину піддавати стресам пересувань. Ще все попереду", - підкреслила Крістіна Орбакайте.

Крім того співачка прокоментувала чутки про її плани народити четверту дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Орбакайте більше не хоче дітей

"Я в пориві пристрасті, натхнення під час концерту говорила: "Як прекрасно повертатися до цих аплодисментів, цього успіху. Хочеться летіти, їхати, пливти на зустріч цим оплескам. Народжувати". Мала на увазі взагалі, а не ще. Це був якийсь порив до глядачів. На що звісно журналісти вирішили, що я збираюся без зупинок це робити", - зазначила артистка.

Зараз ви читаєте новину «"Не хочу напружувати маму підгузками і годуванням" - Крістіна Орбакайте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути