вівторок, 15 вересня 2009 12:53

Чоловік Ані Лорак псує дорогі автомобілі (ФОТО)

Новоспечений чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налкакіоглу дуже діловий молодий чоловік. У нього турбот повний рот і всі питання він швидко вирішує. Днями папараці піймали Мурата, коли він займався страховкою своїх машин.

Автопарк Кароліни та її чоловіка нараховує 4 тачки: Hammer H3, BMW Z4, позашляховик Range Rover і Mercedes представницького класу. І якщо Ані Лорак їздить з водієм, то Мурат керує сам і зараз роз"їжджає на BMW Z4. Саме на ній Налкакіоглу примчався в страхову компанію. Мабуть, він приїхав сюди з приводу свого Hammer H3.

Нагадаємо, перед весіллям Мурат потрапив в ДТП. Легкова іномарка врізалася у водійські двері величезної автівки Мурата. Від смерті тоді ще нареченого Лорак врятувала броня авто. Саме так сказала сама Кароліна. А ремонт, звісно, ліг на плечі страхової компанії.

З серпня чоловіка Лорак за кермом Hammer H3 більше не бачили. Він пересів на спортивну машину. Але, як з"ясувалося, і її він подряпав. Вийшовши з офісу страхової компанії, Мурат показав знайомому пошкодження на авто. Вирішивши всі питання, зв"язані, мабуть, з відшкодуванням грошей за ремонт двох автомобілів, діловий чоловік відправився на роботу в своє туристичне агентство.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Ані Лорак псує дорогі автомобілі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути