пʼятниця, 28 серпня 2009 15:12

Після шлюбної ночі Ані Лорак з Муратом вдяглись в біле (ФОТО)
7

Ведуча популярного телепроекту "Світське життя з Катериною Осадчою" потрапила на турецьке весілля Ані Лорак та Мурата Налкакіоглу.

Знімальна група програми побувала в анталійському Белеку на двох днях святкування найгучнішого весілля українського шоу-бізнесу і відзняла шлюбну церемонію на морському пірсі та урочисту гала-вечерю, яка завершилася запальним "танком живота" у виконанні Кароліни з гостями.

Вранці після шлюбної ночі Катя Осадча відвідала молодят на їхній віллі. Телеведуча побачила подарунки та сніданок подружжя, а також дізналась, чи була укладена шлюбна угода, скільки коштувало весілля і чому церемонія затрималася на годину.

Пляжний бранч у другий день святкувань став масовим купанням: Мурат кидав у басейн усіх своїх гостей просто в одязі. Поки у Каті Осадчої сохнув капелюшок, вона плавала наввипередки з Олегом Лісогором, який, разом з Олегом Вірчисом, допомагав робити водне сальто Лілії Подкопаєвій.

Катя розпитала Лілію про кінець її епопеї з розлученням, порадила боксеру Вірчису рецепти від похмілля, дізналася, на кого на час весілля лишив сина у сусідньому готелі Олександр Пономарьов та запитала у Юрія Фальоси, чому він не влаштував весілля з Кароліною Куєк за 11 років спільного з нею життя.

За матеріалами Світського життя

Зараз ви читаєте новину «Після шлюбної ночі Ані Лорак з Муратом вдяглись в біле (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути