Під час свого турецького весілля співачка Ані Лорак нагодувала гостей креветками з ананасами та провела першу шлюбну ніч на спеціальному ліжку.
Привітати сина та невістку прийшла мати Мурата Ертан, названий батько Торхан та кузени Туран і Мустафа. Свекруха пообіцяла Лорак, що приїде до України, щойно в неї з"явиться час.
До речі, молодята частували своїх гостей зовсім не турецькими стравами, а зробили акцент на європейській та середземноморській кухнях.
Так, на закуску подавали "Володаря морів" - страву з королівських креветок та інших морепродуктів.
Далі офіціанти винесли тарілки з величезними креветками, запеченими з ананасом у кокосі. Щоб страву скуштували всі, було закуплено 75 кілограмів креветок та 150 кокосів.
Особливо до вподоби креветки прийшлися родичам Мурата. А от українські гості віддавали перевагу філе яловичини з грибами під виноградним соусом та кремовому пудингу з фруктами у суничному соусі."Це не їжа, а казка. Я кайфую!", - поділився враженнями Віктор Павлік.
Запивали страви шампанським "Dom Perignon " та ексклюзивними винами.
Після гулянки з піснями та тортом, молодята як і годиться усамітнилися. Свою першу шлюбну ніч Мурат та Кароліна провели в одній з 12 шикарних дизайн-віл при готелі "Адам і Єва".
У номері, вартістю від 1500 євро за добу, є SPA-центр, джакузі, кухня і сауна. А спеціально для новоспеченої родини керівництво готелю замінило стандартне ліжко на велике ложе завширшки у 3 метри.
Ліжко-сюрприз застелили червоною шовковою білизною та декорували пелюстками троянд і кульками.
Після повернення на Україну Ані Лорак вже встигла виступити на святі з нагоди Дня Незалежності. Однак молодята все ж таки планують відправитися у медовий місяць вже у вересні.
"Точно не знаємо куди, певно, на екзотичні острова", - сказала співачка.
Коментарі
15