вівторок, 25 серпня 2009 17:13

Ані Лорак з Муратом провели шлюбну ніч на 3-метровому ліжку (ФОТО)

Під час свого турецького весілля співачка Ані Лорак нагодувала гостей креветками з ананасами та провела першу шлюбну ніч на спеціальному ліжку.

Привітати сина та невістку прийшла мати Мурата Ертан, названий батько Торхан та кузени Туран і Мустафа. Свекруха пообіцяла Лорак, що приїде до України, щойно в неї з"явиться час.

До речі, молодята частували своїх гостей зовсім не турецькими стравами, а зробили акцент на європейській та середземноморській кухнях.

Так, на закуску подавали "Володаря морів" - страву з королівських креветок та інших морепродуктів.

Далі офіціанти винесли тарілки з величезними креветками, запеченими з ананасом у кокосі. Щоб страву скуштували всі, було закуплено 75 кілограмів креветок та 150 кокосів.

Особливо до вподоби креветки прийшлися родичам Мурата. А от українські гості віддавали перевагу філе яловичини з грибами під виноградним соусом та кремовому пудингу з фруктами у суничному соусі.

"Це не їжа, а казка. Я кайфую!", - поділився враженнями Віктор Павлік.

Запивали страви шампанським "Dom Perignon " та ексклюзивними винами.

Після гулянки з піснями та тортом, молодята як і годиться усамітнилися. Свою першу шлюбну ніч Мурат та Кароліна провели в одній з 12 шикарних дизайн-віл при готелі "Адам і Єва".

У номері, вартістю від 1500 євро за добу, є SPA-центр, джакузі, кухня і сауна. А спеціально для новоспеченої родини керівництво готелю замінило стандартне ліжко на велике ложе завширшки у 3 метри.

Ліжко-сюрприз застелили червоною шовковою білизною та декорували пелюстками троянд і кульками.

Після повернення на Україну Ані Лорак вже встигла виступити на святі з нагоди Дня Незалежності. Однак молодята все ж таки планують відправитися у медовий місяць вже у вересні.

"Точно не знаємо куди, певно, на екзотичні острова", - сказала співачка.

ТаблоID

Фото Блик, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак з Муратом провели шлюбну ніч на 3-метровому ліжку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути