четвер, 10 вересня 2009 09:56

Через місяць після весілля Ані Лорак зняла обручку (ФОТО)

15 серпня співачка Ані Лорак розписалася зі своїм коханим Муратом Налкакіоглу в Центральному рагсі Києва. 23 числа молоді відгуляли розкішне весілля на березі Середземного моря в готелі "Адам і Єва" (Анталья, Туреччина).

А вже 6 вересня Ані Лорак зняла обручку, яку так старанно для неї готував коханий.

Недільним вечором папараці спіймали Ані Лорак. Вона поспішала на роботу у супроводі новоспеченого чоловіка і вірного помічника - Діми. На Лорак були одягнені драні джинси, проста світла майка, сіра смугаста кофта і традиційно високі підбори. Під ручку її вів Мурат в схожих джинсах з дірками. Проте порушував сімейну ідилію той факт, що на безіменному пальчику правої руки Кароліни не було розкішної обручки.

Відтоді, як Мурат надів на безіменний палець Кароліні колечко, воно красувалося на потрібному місці. Між тим, чоловік співачки свою обручку носить не знімаючи.

До речі, обручки мають бути для молодят дуже дорогі. Ескізи своїх обручалок Лорак і Мурат малювали разом. Потім ходили до київських ювелірів, щоб вони утілили фантазію закоханих. До речі, ці ж майстри на замовлення робили і колечко, яке Мурат подарував Кароліні, роблячи пропозицію руки і серця.

Обручки подружжя широкі і масивні, з білого золота. А колечко молодої дружини прикрашає 4 діаманти. Налкакіоглу особисто вибирав якісні камені. Але найзворушливіше, це гравіювання: "Ми належимо один одному".

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Через місяць після весілля Ані Лорак зняла обручку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути