понеділок, 29 квітня 2013 16:57

Чоловік Тіни Кароль помер від раку

Чоловік Тіни Кароль помер від раку
Тіна Кароль і Євген ОгірФото: womensonly.ru

У Києві помер чоловік співачки Тіни Кароль Євген Огір. Про це стало відомо ТСН.Особливе.

За інформацією ТСН.Особливе, кілька днів тому співачка привезла чоловіка додому з Німеччини - лікарі сказали, що вони більше не можуть нічим йому допомогти. У Огіра був рак шлунку.

На офіційному сайті співачки зараз фон у вигляді аркушу з зошиту у клітинку. Вгорі напис "Помню", написаний ніби червоною помадою, та відбиток від поцілунку. Грає пісня Кароль з такою ж назвою "Помню".

Наприкінці 2012 року в інтерв'ю Каті Осадчій Тіна Кароль зізналась, що рік був важким для неї через важку хворобу чоловіка. Співачка тоді розповіла, що ситуація була настільки серйозною, що лікарі не давали жодних гарантій і одужання чоловіка стало справжнім чудом.

Нагадаємо, що Тіна Кароль стала дружиною Огіра в січні 2008 року, а в листопаді у них народився син Веніамін. Познайомилися вони, коли Тіна прийшла до Євгена як до продюсера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль розповіла про хворобу чоловіка

Євген згадував, що Тіна була у дуже незвичайному костюмі і відразу запала йому в душу. В інтерв'ю вони неодноразово згадували про сімейне щастя, будували плани на життя. Останні роки Огір був продюсером Тіни Кароль, до роботи з нею він працював на каналі "М1", зокрема в проекті "Твій формат".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Тіни Кароль помер від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути