понеділок, 25 лютого 2013 13:17

Тіна Кароль стала жертвою українського банку

Тіна Кароль стала жертвою українського банку
"Юля, ми знайдемо, що це зробили ви", - звернулася до своєї кривдниці співачка Фото: showbiz.delfi.ua

У Тіни Кароль вкрали гроші просто з банку. Мало того, співачка була обличчям цього банку. Про це Кароль розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Під час того, як мій чоловік знаходився в Ізраїлі, він мені дав завдання: "Поклади гроші в банк, тому що ти їдеш на гастролі і вдома немає нікого. Це небезпечно". Коли в якийсь прекрасний момент ми прийшли забирати наші гроші з "найнадійнішого" банку, в нашій ячейці нічого не виявилося", - поділилася співачка.

"І насправді я знаю вже, що таке буває, у людей дійсно пропадають гроші, прикраси, документи. Але складно щось довести, тому що немає опису того, що ти кладеш", - додала Кароль.

За словами співачки, у відділенні банку, де були вкрадені гроші, на керівній посаді працює жінка, яка вже притягувалася до кримінальної відповідальності.

"За таку ж справу вже відсиділа термін. А зараз вона начальник відділення. По-перше це протизаконно. А по-друге, я відкрию таємницю,"Юля, ми знайдемо, що це зробили ви", - звернулася до жінки Тіна Кароль.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Тіна Кароль знялась у бешкетній фотосесії і чекає у подарунок ексклюзивний мікрофон

За словами артистки, дана проблема на стадії вирішення.

"Ми відкрили кримінальну справу. Я сподіваюся, що ми, дійсно, зможемо залучити максимальні сили для того, щоб все таки міліція вирішила це питання. Тому що, на мій розсуд, справа не ведеться. Я не знаю, хто кому скільки відстьогнув за це...", - зазначила вона.

На запитання ведучої, скільки було викрадено грошей співачка підкреслила: "Це багато грошей, які ми заробляли своєю важкою працею, молодою сім'єю. Звичайно для нас це потрясіння".

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль стала жертвою українського банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути