понеділок, 24 грудня 2012 13:57

Тіна Кароль розповіла про хворобу чоловіка

Тіна Кароль розповіла про хворобу чоловіка
Для співачки тепер найголовніше — це здоров'я Фото: facebook.com

Для Тіни Кароль 2012 був важким роком. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Сім'я — це велика праця. Приходимо з роботи, починаємо гиркати один на одного, а насправді ти розумієш, наскільки тобі важлива ця людина в якийсь такий момент, коли ти можеш його загубити. Я пережила складний момент. І в багатьох питаннях взагалі це був випробувальний для мене такий термін на мою психіку, випробувальний термін на мій характер, на мою закалку", - наголосила вона.

Тіна Кароль не заперечує, що її чоловік схуд саме через хворобу, однак співачка відмовилась розказувати детальніше.

"Але напевне цього року я точно зрозуміла, кого люблю, і зрозуміла, що таке втратити і більше ніколи не побачити. І це дуже складно. Коли ти розмовляєш з фотографією, бо іншого виходу немає. Я думаю, люди розуміють, про що я говорю. І найголовніше, коли ти наперекір усьому тому, що тобі кажуть люди біля тебе, наприклад в лікарні, і ти робиш інше і трапляється чудо... Раніше я не розуміла, що таке "я тобі бажаю здоров'я". Зараз я реально знаю, що це означає, і просто всім бажаю здоров'я", - підкреслила вона.

За словами Кароль, у неї не було розпачу через хворобу чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він навіть слухається мене" — Тіна Кароль розповіла про першого сина свого чоловіка

"Тому що я собі сказала: "Ти баба — вогонь! Давай!". І коли мені хтось дзвонив і ридав в слухавку, я казала: "Так! Жалійте себе без мене, будь ласка! Зібрались швиденько і більше або мені не дзвоните, або дзвоните по справам чи з усміхненою якоюсь інтонацією". Я мала з цим боротися, мала бути усміхненою і не подати виду", - поділилась артистка.

"Головне, щоб він вірив в нас і самого себе. Найгірше — це зневіра", - додала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль розповіла про хворобу чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути