вівторок, 26 лютого 2013 07:00

Тіна Кароль повезе свого сина Веніаміна до Лондона

Тіна Кароль повезе свого сина Веніаміна до Лондона

На свято восьмого березня співачка Тіна Кароль дарує квіти в першу чергу своїй мамі, і мамі її чоловіка, продюсера Євгена Огіра. Про це вона розповіла журналістам на зйомках "95-го Кварталу".

"Мене у свою чергу вдома вітає син. Він, до речі, дуже артистичний і постійно щось придумує, ставить навіть спектаклі вдома. Мене це інколи навіть лякає. А сам чоловік на восьме березня не повинен їхати по справам на роботу", - зазначила Тіна Кароль.

Також співачка трохи пороздумувала про закоханість.

"Коли проходить перша закоханість, тоді починаєш помічати всякі недоліки. Але потім вибираєш для себе або миритися з цим або ні. Я теж повна всяких недоліків, але що з цим поробиш. Один із головних — я трудоголік", - зауважила Тіна.

Наступного місяця Кароль пропустить дві великі події в шоу-бізнесі — нагородження "Віва. Найкрасивіші" та вручення премії "Юна".

"В мене на той час записана студія в Лондоні. Я вже вкотре роблю свій альбом в Лондоні. Він не буде англомовним, а україно-російськомовним. Візьмемо з собою й сина. Поїдемо всі разом", - підкреслила Кароль.

Цього року Кароль планує видати свій альбом, презентувати черговий кліп та поїхати у всеукраїнський тур.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль повезе свого сина Веніаміна до Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути