пʼятниця, 22 лютого 2013 16:51

Голі ноги Лорак та скромна Кароль: "Квартал" зібрав зірок під одним дахом
21

Фото: Фото: Андрій Шматов

У четвер студія "95 квартал" записувала програми до 23 лютого та 8 березня. На вечірку запросили майже весь український бомонд. Були й російські зірки. Співали Ані Лорак, Джамала, Лайма Вайкуле, Наталя Могилевська, Даша Астаф'єва, Іріша Блохіна та інші. Остання, до речі, до журналістів так і не вийшла.

"Таке враження, що провалилася крізь землю", - знизували плечима медійники.

Концерт починається о пів на восьму вечора. Одним із останніх поспішає завсідник "кварталу" регіонал Нестор Шуфрич. Цього разу на концерт прийшов із двома синами — Олександром та Нестором-молодшим. Поперед них йде екс-голова Фонду держмайна Валентина Семенюк. Приходить без чоловіка, бізнесмена Віталія Самсоненко, зате із двома доньками — Людмилою та Ганною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Квартал 95" вирізає жарти про Януковичів з телеефіру

"Колись "Квартал" піджартував над нами, тому мій чоловік сказав, що більше ходити до них не буде. А я їх люблю і ніколи не ображаюсь на них через їхні жарти. Тому сьогодні прийшла із доньками, а чоловіки вдома лишились. Віталій теж", - зауважує Валентина Петрівна.

Після своїх виступів зірки підходять до преси, фотографуються та роздають коментарі.

"Цього року одному чоловіку, Володі Зеленському, хочу сказати, що хоч він талановита і чудова людина, але все-таки нахаба. Бо щоразу, як ми беремо участь з ним в проекті, корона, яку я вважаю своєю, дістається йому. Це хоч і красиво, зате дуже нахабно. Так було і п'ять років тому. Але ладно, промовчу за той випадок", - так і не договорила Наталя Могилевська, що саме мала на увазі.

Зараз ви читаєте новину «Голі ноги Лорак та скромна Кароль: "Квартал" зібрав зірок під одним дахом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути