пʼятниця, 20 квітня 2012 09:30

"Квартал 95" вирізає жарти про Януковичів з телеефіру

"Квартал 95" вирізає жарти про Януковичів з телеефіру
Про інших політиків студія поки що жартує. Фото: andreykps.hmarka.net

Студія "Квартал-95" підтвердила існування номера, де висміювалася родина Президента Віктора Януковича, а виключення його з телеверсії програми "Вечірній квартал" на Інтері пояснює умовами монтажного процесу, повідомляє "Телепростір".

Як повідомляє видання, в новому випуску гумористичного шоу "Вечірній квартал" за 7 квітня не вийшов номер, в якому жартували на тему статку Олександра Януковича, всієї сім'ї президента і стосунків синів глави держави між собою.

"Після тижня очікувань, Телепростір таки отримав офіційну відповідь від Студії "Квартал-95" про невихід у "Вечірньому кварталі" за 7 квітня номера, де висміювалися родина Віктора Януковича. За словами прес-служби Студії "Квартал-95", даний номер показували під час запису програми 20 березня у Палаці "Україна", і він дійсно не "вліз" у телеверсію шоу на каналі Інтер від 7 квітня", - повідомляє видання.

Як зазначила прес-служба Студії "Квартал-95", це обумовлено "умовами монтажного процесу, за якими тривалість випуску не може перевищувати свій хронометраж".

У прес-службі також не бачать цензури в тому, що пародія на новорічне привітання президента України не ввійшла у випуск, показаний у новорічну ніч на телеканалі Інтер, однак вийшла на російському каналі РЕН-ТВ, який транслював "Вечірній квартал" в грудні 2011 року.

"За словами тієї ж прес-служби, невихід номера обумовлений тими ж "умовами монтажного процесу". Відповіді на те, яким чином номер потрапив у версію на РЕН-ТВ, Телепростір так і не отримав", - повідомляє видання.

У Студії "Квартал-95" запевнили, що вихід вищезазначених номерів планується і відбудеться в найближчих програмах.

Зараз ви читаєте новину «"Квартал 95" вирізає жарти про Януковичів з телеефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути