вівторок, 26 лютого 2013 12:42

У Тіни Кароль з банку зникли 2 млн грн — ЗМІ

У Тіни Кароль з банку зникли 2 млн грн — ЗМІ
Готівкові зникли торік у вересні Фото: ukrnews24.com

Тіна Кароль збідніла на два мільйони гривень. Співачка звинувачує в цьому один із найбільших банків України. Про те, що артистку пограбували, вона сама розповіла нещодавно, повідомляє ТСН.

Тіна Кароль каже, що заощадження зберігала у банківській скриньці фінансової установи, яку навіть колись рекламувала. І саме звідти торік у вересні, за словами співачки, зникли її гроші.

"Під час того, як мій чоловік знаходився в Ізраїлі, він мені дав завдання: "Поклади гроші в банк, тому що ти їдеш на гастролі і вдома немає нікого. Це небезпечно". Коли в якийсь прекрасний момент ми прийшли забирати наші гроші з "найнадійнішого" банку, в нашій ячейці нічого не виявилося. І насправді я знаю вже, що таке буває, у людей дійсно пропадають гроші, прикраси, документи. Але складно щось довести, тому що немає опису того, що ти кладеш", - розповідала раніше Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль стала жертвою українського банку

"ТСН.Особливе" із власних джерел дізналося, що це були готівкові гривні сумою у два мільйони. Тепер співачка з чоловіком судяться з банком. Міліція відкрила кримінальне провадження. Проте його подробиць не розголошує.

Зараз ви читаєте новину «У Тіни Кароль з банку зникли 2 млн грн — ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути