Ексклюзиви
неділя, 01 березня 2015 17:02

"Бумбокс" зіграв масштабний концерт у Палаці Спорту
15

Фото: Віталій Юрасов

Гурт Бумбокс дав масштабний концерт у київському Палаці Спорту, музиканти більше двох годин грали хіти зі всіх своїх альбомів для багатотисячної публіки.

Київський концерт пройшов в рамках туру "Бумбокс.10 років". Музиканти готувались до нього більше місяця, репетиції проходили щодня і результат був вражаючим.

"Ви кажете своєю присутністю кожен день, що мрії збуваються. Дякую вам, що втілили нашу мрію". - говорить Андрій Хливнюк зі сцени.

На концерті грала тільки група "Бумбокс" без знаменитих гостей.

"Гостей не буде, тому що це 10 років, концепція цього концерту така. Але на наступні концерти ми будемо запрошувати гостей, з якими дуже любимо грати цілим оркестром, з нашими друзями, серед яких є навіть більш талановиті, ніж я", - сказав Андрій Хливнюк на прес-конференції, - на концерті крім основного складу гурту буде джазовий піаніст Павло. Поцікавтеся і ви побачите, що в Україні і зокрема в Києві маса цікавих музикантів, які не тільки мають право, а легко можуть грати концерти з такими гуртами, наприклад, як "Бумбокс".

На початку концерту музиканти вшанували пам'ять українських воїнів, хвилиною мовчання, а також закликали слухачів, особливо тих, хто приїхав з іншої країни, не піддаватися на провокації.

"Не вірте люди добрі з-закордону у пропаганду, чешуть вам, буває". - сказав Андрій Хливнюк слухачам.

Концерт "Бумбокс" став свого роду дуетом музикантів зі слухчами, поціновувачи творчості гурту співали разом з ним хором відомі пісні і в особливо емоційні моменти Палац Спорту сяяв сотнями вогнів включених телефонів та запальничок.

"Кожне місто - це люди, які дуже відчувають виключність концерту у їхньому місті, і коли кажеш, що десь було класно, а десь не дуже, то люди не розуміють: як же? Було ж чудово. Тому не можна порівняти. В Донецьку, наприклад, були і будуть концерти, які навіть не можна з Парижем порівнювати", - говорить Андрій Хливнюк про тур гурту.

Читайте також: Артист, як далекобійник, але з музичним нальотом - Андрій Хливнюк

Спостерігаючи за вчорашнім виступом "Бумбокс" можна подумати, що цих 10 років не було і хлопці щойно написали свої пісні, настільки щиро та проникливо вони їх виконували.

"Найбільше наше досягнення, що ми сидимо разом, як і починали, нас стало більше, і я цим пишаюсь. Були різні моменти: гострі і неодноразово команда була на волосинці, щоб склад змінився", - сказав Андрій Хливнюк пресі.

Послухати "Бумбкс" прийшли такі українські музиканти як: Олег "Фагот" Михайлюта, Дмитро Шуров, Женя Галич та інші.

Нагадаємо, минулого року гурту "Бумбокс" виповнилось 10 років, за цей часу вони дали 700 концертів, випустили п'ять офіційних альбомів, написали музику для фільмів та серіалів, а також співпрацювали з Дмитром Шуровим, "Океаном Ельзи", Бастою, гуртом O.Torvald та іншими. Минулого року "Бумбокс" почав свій ювілейний тур містами України, а також поїхали з концертами у Європу. Попереду у команди концерти у Харкові, Черкасах і Кривому Розі. Попередньо підтверджена участь гурту "Бумбокс" у цьогорічних музичних фестивалях "Країна мрій", "Файне місто", "Захід".

Зараз ви читаєте новину «"Бумбокс" зіграв масштабний концерт у Палаці Спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути