пʼятниця, 22 липня 2011 11:39

Будівельник сфотографував золотий кран Януковича
5

Фото: Фото: Українська правда

У президентській вбиральні у Межигір'ї стоїть золотий кран у вигляді лебедя.

Це видно з фото, опублікованого у четвер на сайті "Української правди". Як повідомляється, цікаву світлину зробив за допомогою мобільного телефону один із будівельників, які покращують житлові умови Віктору Януковичу.

Нагадаємо, минулого тижня президентський ватер-клозет був оцінений у 350 тисяч євро. Принаймні таку вартість вбиральні із напівдорогоцінного каміння вказувало агентство Agence France Presse із посиланням на свої джерела серед будівельників, пише ТаблоID.

Щоправда, речниця Януковича Дарина Чепак спростовувала, що санвузол у резиденції "Межигір'я" інкрустований напівкоштовним камінням.

Як зазначає "Українська правда", змішувачі-лебеді наразі дуже актуальні в Італії та Іспанії, які є законодавцями моди в домашньому декорі. А на сайті іспанського виробника елітної сантехніки Bronces Мestre у каталозі можна знайти подібні змішувачі.

Як видно на фото, змішувач виконаний у класичному стилі, крани позолочені, з великими кристалами Swarovski. Ціна коливається від 2 до 4 тисяч євро. У той час як звичайний змішувач на сайтах в інтернеті коштує в 100 разів дешевше - близько 200 гривень з ПДВ.

Друге фото, яке опинилося в руках журналістів, - з вітальні Віктора Федоровича. На ньому можна роздивитися відому люстру Януковича від російського виробника "Рестамп". Вона прикрашає вітальню президента.

За даними "Kyiv Post", люстра була куплена 1 грудня 2010 фірмою "СПС-Груп" за 355 тисяч гривень, тобто майже 45 тисяч доларів. Важить світильник 8 кілограмів. На фотографії також видно, що великовагову люстру у вітальні президента доповнюють кілька бра того ж виробника "Рестамп".

До речі, ця "люстрова" марка славиться своїми розкішними світильниками для великих об'єктів, як-то Храм Христа Спасителя, Державний російський музей "Мармуровий палац" та особисті апартаменти президента Росії в Кремлі - так зване "Будівля № 1 Московського Кремля".

Фірма виготовляє люстри з кришталю і бронзи.

Якщо дуже постаратися, на фотографії можна також побачити масивний електро-інструмент. А це означає, що ремонт у президента ще не закінчився.

Зараз ви читаєте новину «Будівельник сфотографував золотий кран Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути