вівторок, 12 липня 2011 11:32

Під час відпустки Янукович плаває і рибалить

Під час відпустки Янукович плаває і рибалить

Президент Віктор Янукович у відпустці рибалить на яхті і влаштовує вранці запливи.

Зокрема, як повідомляє газета "Сегодня", Янукович буде до кінця липня відпочивати в Криму на держдачі в Мухалатці.

Відгулявши в Криму свій день народження, він вирішив затриматися біля Чорного моря на довше. Глава держави з понеділка у відпустці, яка, як і торік, проходитиме в робочому графіку - тобто у своїй кримській резиденції він буде приймати губернаторів і міністрів, а також проводити зустрічі з іноземними делегаціями.

Крім того, президент планує здійснювати робочі поїздки по областях. Термін перебування глави держави в Криму поки не відомий, однак, за деякою інформацією, "робоча відпустка" президента триватиме до кінця липня.

Як стало відомо, незабаром на дачі в Мухалатці (у 12 км від Сімеїзу) збереться вся родина президента. За онуками - дітьми Віктора та Олександра Януковичів - доглядає Людмила Олександрівна, яка приїхала на відпочинок разом з чоловіком.

Літня президентська резиденція після реконструкції на початку 2000-х зараз представляє комфортабельний комплекс: є тенісний корт, банний комплекс, критий басейн з підігрівом морської води, тренажерний зал і дитячий ігровий майданчик.

На час "президентського заїзду" на чергування навпроти комплексу держдач в Мухалатці вже заступили катера морської охорони прикордонної служби України.

Як розповіли співробітники резиденції, Янукович уже виходив у море на риболовлю на невеликій 20-метровій яхті. Повернувся з уловом - ловить на телескопічну вудку зі спінінгом. Крім того, за деякими даними, президент влаштовує запливи у холодній воді і робить фізичні вправи - бігає по біговій доріжці.

Зараз ви читаєте новину «Під час відпустки Янукович плаває і рибалить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути