понеділок, 11 липня 2011 10:02

Януковичу на день народження подарували ікону та молдовське шампанське

Януковичу на день народження подарували ікону та молдовське шампанське

Президенту Віктору Януковичу на 61-річчя дарували ікону і шампанське, а він до ранку приймав гостей у наметі.

Про це пише газета "Сегодня".

Зокрема, в день свого народження - 9 липня - Янукович був у Криму. Свято він почав з робочої зустрічі. До нього в гості приїхав в. о. президента Молдови Маріан Лупу. У подарунок Януковичу Лупу привіз із Кишинева величезну 5-літрову пляшку шампанського з Криковських підвалів і подарував ексклюзивне видання книги російською мовою з історії Молдавії.

Після цього настала черга поздоровлень від губернаторів. Вони піднесли президенту коровай на рушнику з квітами і пам'ятною адресою, де кожен з губернаторів залишив свій автограф.

"Все було скромно. Привітали, потиснули руку, пригубили шампанського і розійшлися. На все про все пішло максимум 20 хвилин", - розповів один з губернаторів.

Були й подарунки від мерів: глави Одеси, Кривого Рогу, Єнакієвого, Харкова, Львова та Запоріжжя разом придбали рідкісну ікону ручної роботи.

Вечірня частина святкування до самого ранку проходила на держдачі № 3 поруч із Масандрівським палацом (за 3 км від Ялти). Для іменинника та гостей столи накрили в скляному павільйоні-наметі з розсувним дахом. Цей об'єкт оточений сосновим лісом і розташований в горах, так що незважаючи на спекотний день в Ялті (спека була +35), у Верхній Соснівці ввечері було прохолодно.

Цвяхом програми став трирівневий торт з бісквітною основою, кремовими фігурками, прошарками з желе та пташиного молока з свічками, вагою 17 кг. Його викотили на візку. І Віктору Федоровичу під оплески і підбадьорливі крики довелося підтримати звичай - задувати всі свічки.

Концерт до дня народження Віктора Януковича вели відразу троє: російська ведуча Ксенія Собчак, шоумен Валдіс Пельш і наш "квартальник" Володимир Зеленський.

Іменинника також привітали Олександр Сєров, Таїсія Повалій, Потап і Настя Каменських. Найбільше овацій дісталося Юрію Антонову, який на біс тричі виконав свій хіт "Мечта сбывается".

Цікаво, що із запрошених найбільші гонорари у "світської левиці" Ксенії Собчак (доходять до $ 100 000). Середній гонорар Повалій - близько $50 тис., Сєрова - $60 тис., а Антонова - $30 тис. На питання про подарунок Зеленський відповів: "Ми подарували йому гарний настрій, а це чимало!".

Слід зазначити, що тут же, в Криму, сім'я Януковича відзначає дні народження обох синів: старшого - Олександра - вітали в неділю, а молодшого - Віктора - будуть вітати 16 липня, в суботу.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу на день народження подарували ікону та молдовське шампанське». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути