Ексклюзиви
пʼятниця, 29 жовтня 2010 12:49

Брудну ромашку Мерліна Менсона хочуть продати за $30 тисяч (ФОТО)

 

Картина американського співака Мерліна Менсона (Браяна Варнера) "Сіра ромашка" буде представлена на аукціоні, приуроченного до свята Хеллоуїн.

Музикант стверджує, що ця картина була його першою "приємною" роботою.

"Мене якось запитали, чому я не малюю що-небудь приємне, наприклад, квіти. Ось я і намалював ромашку - щоправда, для цього я використовував виключно брудну воду, що залишилася від роботи над іншими картинами", - розповів Менсон.

За словами Менсона, він би хотів мати таку роботу, якби не був собою.

"Сіра ромашка" була представлена на першій художній виставці Менсона "The Golden Age of Grotesque", що відбулася у вересні 2002 року. Аукціон, де можна буде придбати картину, відбуватиметься на сайті backstageauctions.com з 31 жовтня до 7 листопада.

Стартова ціна картини складає 30 тисяч доларів.

Відзначимо, співак малює аквареллю з 1999 року, наразі у нього 150 робіт. Його картини виставлялися Москві, Лос-Анджелесі, Майамі, Афінах, Парижі, Берліні.

У рамках аукціону також можна буде придбати предмети, що мають відношення до Black Sabbath, Iron Maiden, Kiss, Ministry та до інших груп і виконавців.

Нагадаємо, найдорожча картина Менсона зображає Гітлера в тілі гермафродита. Вона коштує 55 тисяч доларів. Найдешевше полотно оцінили всього в тисячу доларів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Брудну ромашку Мерліна Менсона хочуть продати за $30 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути