Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2007 14:43

Мерлін Менсон виставив свої скандальні картини (ФОТО)
15

У Голлівуді з успіхом пройшла виставка "Золоте століття гротеску". Автор представлених на ній ресурсів - "рок-н-ролльноє страховище" Мерлін Менсон.

Серед тих, що прийшли в галерею, де виставлено 57 малюнків Менсона і кілька чучел ведмедів-грізлі, були Ніколас Кейдж, його дружина Ліза-Марі Преслі, син Оззі Осборна Джек і басист Red Hot Chili Peppers Флі.

Осборн-молодший заплатив 15 тисяч доларів за картину "Арлекін у вигляді кролика, побаченого після абсенту". А Флі виклав 30 тисяч за портрет Елізабет Шорт.

На відкритті виставки Мерлін Менсон сказав: "Я роблю так, що гротескове виглядає хоч трохи попристойніше. Я використовував багато квітів, які особливо подобаються дітям і фарби купував дитячі".

Співак заявив, що йому дуже подобається займатися живописом. "Головна відмінність малювання від співу в тому, що коли я малюю, я залишаюся наодинці з собою. Це заспокоює".

Найдорожча картина Менсона зображає Гітлера в тілі гермафродита. Вона коштує 55 тисяч доларів. Найдешевше полотно оцінили всього в тисячу доларів.

Колишній музичний журналіст Мерлін Менсон - одна з найскандальніших фігур світової рок-сцени. Біля будівель, де він виступає, регулярно влаштовують пікети релігійні активісти і захисники прав людини. Його картини не менш скандальні. Після багатьох років виступів популярність Менсона не знижується. Нещодавно одна з його пісень увійшла до першої десятки британського хіт-параду, повідомляє ТОПНьюз.ру.


Зараз ви читаєте новину «Мерлін Менсон виставив свої скандальні картини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути