понеділок, 19 грудня 2011 09:36

Брітні Спірс заручилася в Лас-Вегасі

Брітні Спірс заручилася в Лас-Вегасі

Поп-зірка Брітні Спірс збирається під вінець. Знаменита співачка, якій 2 грудня виповнилося 30 років, прийняла пропозицію руки і серця 40-річного Джейсона Травіка.

Брітні та Джейсон відправилися в Лас-Вегас, щоб в урочистій обстановці відсвяткувати заручини.

"Минулої ночі Джейсон вразив мене подарунком, якого я давно чекала. Не терпиться показати сюрприз всім вам", - написала поп-діва в особистому блозі.

За даними американських таблоїдів, подарунок представляє собою обручку з трьохкаратним діамантом. Травік підтвердив заручини в інтерв'ю телепрограмі Access Hollywood.

У минулому Травік працював прес-агентом виконавиці. Зустрічатися вони стали в 2009 році. Святкування заручин пройшло в готелі "Париж". Так як Спірс - любителька солодкого, столики для пари і запрошених друзів замовлені в "Шоколадному залі" готельного ресторану "Цукрова фабрика".

Спеціально для нареченої на стіл подали блюдо, яке представляє собою торт-фонтан з підігрітого шоколаду. Чоловіків пригощали виготовленими на замовлення сигарами з шоколадним ароматом.

Брітні Спірс і Джейсон Травік зустрічаються з 2009 року. Близький друг закоханої парочки розповів, що Травік довго не міг вибрати каблучку для зіркової подруги і навіть сам намагався розробити її дизайн. День народження виконавиці Брітні та Джейсон відзначили разом. Між тим пара переживала різні періоди. Любов змінювалася люттю, в нападі якої Джейсон, за чутками, навіть бив Брітні.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Брітні Спірс у новому кліпі займається сексом зі своїм бойфрендом

Нагадаємо, Спірс вже була одружена з Кевіном Федерлайном, з яким розлучилася в 2006 році. Він батько її синів - шестирічного Престона та п'ятирічного Джейдона. Після розлучення у співачки була серйозна криза, вона кілька разів лежала в психіатричних та реабілітаційних клініках і була позбавлена права відвідувати дітей.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс заручилася в Лас-Вегасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути