вівторок, 06 грудня 2011 12:07

Брітні Спірс готується до весілля

Брітні Спірс готується до весілля

Популярна виконавиця Брітні Спірс, яка кілька днів тому відзначила 30-річний ювілей, і її 39-річний коханий Джейсон Травік збираються заручитися в кінці місяця. Пара щосили обговорює плани з приводу майбутнього весілля.

Брітні Спірс і Джейсон Травік зустрічаються з 2009 року. Близький друг закоханої парочки розповів, що Травік довго не міг вибрати обручку для зіркової подруги і навіть сам намагався розробити її дизайн.

"Вони говорять про шлюб вже давно. І це буде дивно, якщо вони не заручаться до кінця року", - поділився друг з найближчого оточення пари.

День народження виконавиці Брітні і Джейсон відзначили разом. Тим часом пара переживала різні періоди. Любов змінювалася люттю, в нападі якої Джейсон, за чутками, навіть бив Брітні.

Однак у Спірс, нехай і без п'яти хвилин зарученої, крім весілля є не менш важливі справи. Артистка зараз знаходиться в світовому гастрольному турі Femme Fatale. Вона кочує з континенту на континент і зробила перерву лише раз - на честь власного дня народження.

А нещодавно Брітні відіграла безкоштовний концерт у столиці Мексики, Мехіко. Виступ американської поп-зірки зібрав близько 80 тисяч осіб. Артистка виконала всі свої найвідоміші композиції.

Півторагодинне дійство проходило за підвищених заходів безпеки: поліція уважно слідкувала за тим, щоб на концерт Спірс ніхто не проніс зброї або алкоголю, а також інші заборонені предмети. Прямо до сцени поп-принцесу супроводжував підрозділ SWAT - американського спецназу. Незважаючи на неймовірну кількість глядачів на концерті ніяких інцидентів під час виступу Брітні не сталось.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс готується до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути