пʼятниця, 21 жовтня 2011 13:42

Брітні Спірс у новому кліпі займається сексом зі своїм бойфрендом
6

Брітні Спірс та її бойфренд Джейсон Травік зняли відверте відео на пісню "Criminal". Пара зіграла сучасних Боні і Клайда, пише The Daily Mail.

Співачка в новому кліпі кидає свого бойфренда. Сам же Джейсон зайняв центральне місце у відеороботі. Він зіграв поганого хлопця, в якого закохується Брітні після того, як він рятує її від агресивного бойфренда.

Стосунки в кліпі у них розвиваються швидко і все закінчується сценою в ліжку.

Видання зазначає, що Травіку для кліпу нанесли на тіло фальшиве татуювання, яке повинно було посилити образ поганого хлопчика.

До зустрічі з Травіком, за сюжетом кліпу, Брітні полягає в нещасливих стосунках з жорстоким хлопцем. Він кричить на неї у присутності гостей, потім вона ловить його з іншою жінкою. Вона починає докоряти йому, за що він тягне її на вулицю і вдаряє в обличчя.

Травік з'являється, як лицар у сяючих обладунках, відвозячи дівчину на своєму мотоциклі. Він вводить її в світ злочинності. Вони разом здійснюють збройне пограбування магазина в Лондоні, а потім ховаються від поліції у своєму укритті.

Зазначимо, Брітні і Джейсон почали зустрічатися на початку 2010 року. До цього Травік був її агентом. Однак тільки в травні пара офіційно підтвердила свої стосунки. Представник співачки підкреслив, що вони вирішили покласти край їхнім професійним стосункам, щоб зосередитися на особистих.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс у новому кліпі займається сексом зі своїм бойфрендом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути